Nuffnang dan No Copy Paste

DAPATKAN INFO PERCUMA DARIPADA PENAJA KLIK IKLAN

UPDATE ENTRI TERKINI :

9 Apr 2014

UBAHSUAI MOTOR HONDA CUB C70 KEPADA HONDA STREET CUBS

Sibuk pulak orang nak cari motor honda cub C70 sekarang ini. Semua bagai nak rak... nak buat  Honda cub "Street Cubs"  Sekali pandang lain macam pulak tengok motor honda cub "Street Cubs" ini. Berkenan juga nak membuatnya sebiji. Sebab saya pun ada dua buah motor honda cub C70 ini model tahun 80an dan 90an. Gamaknya mesti rare dan terangkat juga... kalau jadi macam kat atas nie :)
 
Mungkin gamaknya Honda cup saya ini bakal berubah wajah nanti akan jadi kepada Honda "Street Cubs" ? Alwayz go for things need Creativity. Kreatif sememangnya amat kreatif tapi, satu persoalan boleh lulus JPJ  ke? Karang dah buat ribu riban sudah sesajer kena sita :( kalau pakai kat dalam kampung ok kut :)
AAP - Kesimpulan kalau Honda cub C70 ini kalau sudah diubah sedemikian rupa memang cantik menawan. Bagi anda yang berminat nak join group ini FB StreetCub Bitches  boleh join, didalam groups ini banyak lagi motor sedemikan di kongsikan dan berbagai barangan tersedia untuk anda beli berkaitan dengan honda Street Cubs ini. 

Wassalam, Wa'allahhualam.
 

12 ulasan:

  1. Best nye...tapi sayang lah kalau barang rare macam nie dah takde keaslian.

    BalasPadam
  2. Cool...sy ada sebijik..tgh dok pikir mcm mana nk buat ni

    BalasPadam
  3. kat mana boleh buat ni kalau area pahang

    BalasPadam
    Balasan
    1. alatan boleh didapati di Tong kiat @ sungai jerik

      Padam
  4. assalam tuan...brapa kos paling minima nak buat motor ni...dkat area rompin ada ke.

    BalasPadam
  5. Berape kos nak buat motor camni ?

    BalasPadam
  6. kalau kat dungun area mana nak buat moto ni

    BalasPadam
  7. Saya Rahman dari Jomali Bikes sedia membantu anda mengubah Cub tersayang anda kepada Street Cub.

    Sila layari FB Jomali Bikes Enterprise Sdn Bhd untuk gambar 'transformasi' atau hp 012 5519 828.

    BalasPadam
  8. Kalau kt kl katmana bengkel ada buat ubah suai ni

    BalasPadam
  9. Kalau kt kl katmana bengkel ada buat ubah suai ni

    BalasPadam

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

RUANG PENGIKLANAN

KLIK INFO PERCUMA DRP PENAJA IKLAN

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARIAN ARTIKEL BLOG AKU ANAK PAHANG

Loading

SEARCH GLOBAL BY GOOGLE WITH WEB

Memuatkan ...