Nuffnang dan No Copy Paste

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

4 Mac 2013

JOM LIHAT BERAPA HARGA AKAUN TWITTER ANDA?

Siapa yang tidak kenal dengan Twitter. Microblog dengan batasan 140 aksara ini menjadi ketagihan bagi sesetengah orang daripada pelajar sekolah sehinggalah kepada orang penting tidak kira dimana pun bidang mereka.

Walaupun masih banyak terdapat kalangan mereka yang baru mengenali twitter yang merasa bahawa Twitter itu susah, namun sesungguhnya Twitter adalah jejaring sosial berasaskan microblog yang amat ringkas.

Mungkin banyak yang ingin tahu berapakah nilai akaun Twitter anda dan harganya? Sebab harga blog yang sering dibuat oleh para blogger adalah perkara yang biasa diketahui. Tapi bagaimana dengan harga akaun Twitter kita?

Seandainya anda ingin tahu berapa harga Twitter yang kita miliki, sila klik alamat website : http://tweetvalue.com/

Tuliskan nama akaun Twitter yang ingin dinilai pada kotak kosong yang disediakan, selepas itu klik Get my Value, maka nilai akaun twitter kita akan segera diketahui.

Selamat mencuba!.. alahai yang saya punya entah berapa ringgit aje :)


Wassalam, Wa'allahhualam.
 

5 ulasan:

  1. hihi..nak juga try timbang harga nie...huhu...akaunn twitter ade problemnya jarang open..hihi

    BalasPadam
  2. Your Twitter profile is worth: $2759,, hehe

    BalasPadam
  3. Your Twitter profile is worth: $41.. heheh buat ngetea boleh ni Sin..

    BalasPadam
  4. Your Twitter profile is worth: $436.. :)

    BalasPadam
  5. twitter pun ada harganya juga ye .. tak tahu saya ni.

    blog saya pun tak tahu berapa harganya ..

    tapi siapa yang nak beli ?

    BalasPadam

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

SENARAI POST TERKINI

RUANG PENGIKLANAN

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARI ARTIKEL BERKAITAN MASUKAN KATA KUNCI

Loading

GROUP NUMISMATIK JUALAN DAN BELIAN.


KLIK IMEJ UNTUK MENYERTAI!