Nuffnang dan No Copy Paste

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

19 Dis 2012

SINDROM TIDUR KECANTIKAN. GADIS TIDUR SELAMA DUA BULAN.


Penyakit tidur yang jarang berlaku dipanggil Kleine-Levine atau Sindrom Tidur Kecantikan Remaja bangun dalam 'negeri tidur berjalan' Semasa tidur mantera dia makan, pergi ke bilik air.

Nicole Delien, 17, mempunyai gangguan tidur yang jarang berlaku dipanggil Kleine-Levine, atau 'Sleeping Beauty Sindrom'. Remaja Pennsylvania akan bangun keliru, dalam apa ibunya panggilan 'tidur-negeri berjalan', semasa mantera tidur beliau untuk makan dan pergi ke bilik mandi, dan kemudian akan jatuh kembali ke tidur

Vicki Delien ibunya memberitahu Pittsburg TV stesen KDKA ia telah mengecewakan untuk mendapatkan diagnosis untuk penyakit yang jarang berlaku, melawat beberapa hospital sebelum doktor di Allegheny Hospital Besar di Pittsburg didiagnosis beliau.  

Cik Delien berkata ubat membantu menjadikan episod tidur kurang biasa, tetapi Nicole berkata dia takut akan satu seterusnya. Serta tidur berlebihan, penghidap penyakit ini boleh mempunyai gejala kekeliruan, khayalan, seperti kanak-kanak tingkah laku, pesta minum-minum makan dan tempoh hyper-seksualiti apabila terjaga.

AAP - Alahai mungkin banyak perkara akan merugikan atau terlepas didalam kehidupan. Bagi seorang remaja bagi menjalini aktiviti remajanya, tak kurang kalau pandai berfacebook, berblogging, bertwitter dan seumpamanya mungkin banyak perkara akan terlepas :(

Wassalam, Wa'allahhualam.
 

1 ulasan:

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

SENARAI POST TERKINI

RUANG PENGIKLANAN

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARI ARTIKEL BERKAITAN MASUKAN KATA KUNCI

Loading

WAKTU BERBUKA PUASA BAGI NEGERI PAHANG 2017 DIBAWAKAN OLEH PAIP PAHANG

KLIK GAMBAR UNTUK IMEJ LEBIH JELAS

HOME

>>KLIK KEMBALI KE HALAMAN UTAMA<<