Nuffnang dan No Copy Paste

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

6 Jan 2012

WAJAH LAKARAN 8 SELEBRITI TERCANTIK DI DUNIA | WAJAH WANITA TERCANTIK DI DUNIA.Penampilan wajah wanita ini menggabungkan kelebihan lapan selebriti yang paling dikagumi.

Para selebriti wanita memiliki kecantikan unik dan berbeza antara satu dengan yang lain. Namun, bagaimana bila menggabungkan semua wajah-wajah cantik ini untuk mencipta wanita 'paling cantik'?

Dari hasil pungutan pendapat terhadap 9.000 wanita yang dilakukan kedai kecantikan dalam rangkaian Feel Unique, ada beberapa nama tersohor wanita yang paling dikagumi dan mempunyai kecantikan yang diingini kaum hawa.

Dipetik daripada Daily Mail, berkat keajaiban teknologi moden, lapan wajah yang cantik tersebut kemudian digabungkan menjadi satu wajah wanita. Wanita ini mempunyai rambut coklat seperti yang dimiliki Duchess of Cambridge Kate Middleton. Dia juga mempunyai mata coklat penyanyi Cheryl Cole, hidung pelakon Kate Beckinsale dan pipi bintang bintang Inggeris Keira Knightley.

Keningnya serupa dengan milik pelakon Transformers, Megan Fox, hidungnya berasal dari Kate Beckinsale dan dagu yang sempurna berasal dari pelakon Gwyneth Paltrow. Bibirnya datang dari bibir seksi Angelina Jolie, dan payudara penuh presenter televisyen Kelly Brooke.

Isteri putera William, Kate Middleton masuk menjadi salah satu selebriti tercantik antara lain kerana rambut ikal coklat itu yang sempurna menaikkan semua produk rawatan dan pewarnaan rambut berwarna coklat.
Dan wajah ini tidak memerlukan cantuman daripada wajah sesiapa, didakwa adalah wanita yang tercantik di dunia dimiliki oleh Fathima Kulsum Zohar Godabari `Queen of Saudi Arabia`

Wassalam, Wa'allahhualam. Salam hormat dan ikhlas daripada :

2 ulasan:

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

SENARAI POST TERKINI

RUANG PENGIKLANAN

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARI ARTIKEL BERKAITAN MASUKAN KATA KUNCI

Loading

HOME

>>KLIK KEMBALI KE HALAMAN UTAMA<<