Kod HTML Script No Copy Paste

UPDATE ENTRI TERKINI :

11 Ogo 2011

BERANIKA JENIS KUIH MUIH TRADISIONAL

Kuih Puteri dua sebilik

Kuih muih istimewa kita :)

Kuih Paling Gangster= Kuih Lompat Tikam
Kuih Paling Sexy= Puteri Mandi
Kuih Paling Keji= Taik Itik
Kuih Bajet Cute= Cek Mek Molek
Kuih untuk Awet Muda= Seri Muka
Kuih Paling Alim= Kuih Ketayap
Kuih Penyakit Lelaki Kronik= Batang Buruk
Kuih Suka Pukul= Kuih Lompang
Kuih dalam Zoo= Badak Berendam
Kuih untuk Sam Polis Trafik= Kuih Sampret
Kuih yang bangun sendiri = Kuih Bangkit
Kuih orang tak mandi= Kuih Bau-Lu
Kuih Paling Lembab= Kuih Siput
Kuih 1Malaysia= Kuih telinga Keling 
Kuih paling malang = kuih pemuda malang :(
Kuih suka pau duit org = Kuih Pau
Kuih tak tau malu = kuih talam 
Kuih orang miskin = kuih cakar ayam 
(kais siang makan siang.....)
Kuih dpt saguhati = kuih sagu
Kuih aman damai = kuih makmur
Kuih penuh rasa kasih sayang = apam balik
Kuih ajak org dtg = kuih jemput-jemput
Kuih ajak tido = kek bantal.
Kuih lesbian = kuih puteri sebilik
Kuih paling bahaya = KUIH BOM 
Kueh suke marah org = kueh teow
Kuih bagi yang susah tido = kuih dodol 
Kuih tokey balak maroh= batang buruk
Kuih kena spray dulu nak makan - Sarang semut
Kuih geli juga nak di makan - Kuih lidoh buaya
  
Petang nie nak nengok Kuih Puteri mandi dan Kuih Puteri duduk dua sebilik :)
 
Wassalam, Wa'allahhualam. Salam hormat dan ikhlas daripada :

16 ulasan:

  1. hehehe, macam2 kuih ada kan...

    BalasPadam
  2. Kuih ini sgt best...tambah2 lg inti kelapa tu yg muda...:)

    BalasPadam
  3. Ape name kuih tu?
    mase kecik2 abah sokmo beli
    tapi doh beso ni xjumpe doh
    Feberet tu...

    BalasPadam
  4. @ Nazliah -acer kabor goner rupa kuih tu :)

    BalasPadam
  5. Lina - yang pasti kalau lemak mmg best kuih nie...

    BalasPadam
  6. HEHE..KELAKAR PUN ADA..PETANG NI IGT NK WAT KUIH DALAM ZOO TU.. TU PUN KALAU SEMPAT SIAP SEBELUM AZAN.

    BalasPadam
  7. hahahah kuih pun ade tranlate jugak

    BalasPadam
  8. salam..
    kuih dalam gambar tu
    kalau orang Pahang panggil
    "puteri 2 sebilik",kalau
    orang Kedah panggil..
    "tepung bungkus"..ermm
    kesukaan koi tu..

    BalasPadam
  9. kuih bulan untuk ahli pas ke?

    BalasPadam
  10. Cemomoi - deme tak terteliur lalu kalau kuih bulan tu:)

    BalasPadam
  11. Ye.. tepung bunkus..
    Sedap sangat..
    Best Entry Ni
    Salam kenal,
    nice blog,
    done following you,
    Kalau free jemput singgah ke blog saya,
    Bagi komen and nasihat ok.

    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. puteri dua sebilik te memang beh kalau kena gaya membuatnya.

    BalasPadam
  13. @fahmie firas - salam kenal terima kasih insyaallah saya terus keblog anda.

    @cekwa - betul ngat te.. kalau keras tak lemok padohlah tak sedak lalu :(

    BalasPadam
  14. Takkan nak berbuka dgn kuih je. Bubur bagaimana, kas suka bubur lior (liar). Bubur lambuk sedap dihirup.

    BalasPadam
  15. Salam.

    Macamana rupanya kuih pemuda malang tu :-)

    from : mymekar.com

    BalasPadam

PERINGATAN: Blog Aku Anak Pahang tidak bertanggungjawab terhadap mana-mana komentar yang diutarakan melalui laman blog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian pemilik blog. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

KLIK PERCUMA DAPATKAN INFO SELANJUTNYA.

SENARAI ENTRI TERKINI :

RUJUK ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :