Setakat 8 malam, sekumpulan lelaki yang berpakaian serba hitam dan kain lilit di kepala bertulis 'Tolak GST' mula berhimpun di pekarangan kompleks beli-belah Sogo.
Khabarnya keadaan masih tenang meskipun semakin ramai orang awam membanjiri pekarangan Sogo, dan jumlah kenderaan di Jalan Tuanku Abdul Rahman semakin banyak.
AAP - Rasanya ini bukan kumpulan menunjuk perasaan lebih pada perhimpunan menunjuk rasa simpati kepada rakyat dengan kenaikan kos sara hidup dan kenaikan harga barangan ketika ini. Sumber Gambar Facebook
Wassalam, Wa'allahhualam.
Tiada ulasan:
Catat Ulasan
Terima kasih di atas kunjungan anda ke halaman blog ini. Paparan blog lebih menarik jika anda menggunakan paparan versi website. Sebarang pertanyaan, pandangan dan cadangan. Sila email kepada pengarang. Terima kasih.