Nuffnang dan No Copy Paste

DAPATKAN INFO PERCUMA DARIPADA PENAJA KLIK IKLAN

UPDATE ENTRI TERKINI :

3 Jun 2014

GAMBAR BAHANA LAGAK HEBAT DI JALAN RAYA SUDAHNYA MATI


Malang tidak berbau... sesal dahulu pendapatan sesal kemudian tidak berguna... itu pun kalau sempat menyesal....  kalau tak sempat alamat tinggallah badan tercabutlah nyawa.

Menerusi gambar yang dikongsikan di Facebook Daily Traffic Report, seorang penunggang motosikal dilihat begitu bangga menunjukkan aksinya di atas jalan. Bukan sahaja membuat ‘wheelie’, malah dia turut berdiri di atas motosikal yang sedang bergerak.

Mungkin ajalnya juga telah sampai, apapun simpati daripada kami. Pada mereka yang masih belum puas membuat aksi seumpama ini renung-renungkanlah... Moralnya jalan raya bukan tempat untuk kita nak tunjuk aksi hebat.... sekiranya islam Alfatihah daripada kami.

Wassalam, Wa'allahhualam.
 

1 ulasan:

  1. betul2 ke dia excident selepas buat aksi macam tu.. ?

    BalasPadam

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

RUANG PENGIKLANAN

KLIK INFO PERCUMA DRP PENAJA IKLAN

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARIAN ARTIKEL BLOG AKU ANAK PAHANG

Loading

SEARCH GLOBAL BY GOOGLE WITH WEB

Memuatkan ...