Nuffnang dan No Copy Paste

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

5 Mac 2013

KETAHUI APA YANG TERTERA DISEBALIK TAYAR KENDERAAN ANDA

Ketahui jenis tayar kenderaan anda seperti bentuk tayar, negara pengilang, jenama, model atau identitinya. Tekanan tayar maksimum, tanda pengesahan kualiti, simbol persijilan. Penting juga kita megetahui jenis tayar tersebut untuk kegunaan tayar yang direka untuk persekitaran berlumpur atau bersalji. Juga penting kita mengetahui had kelajuan serta indeks bebanan bagi sebiji tayar tesebut.

Mungkin juga jika anda bijak memerhati kebiasaanya tayar-tayar tersebut ada tahun-tahun yang telah  dikilangkan atau dikeluarkan bagi bulan dan tahunnya contoh 022013 bagi bulan Febuari 2013. Jadi untuk pengetahuan bersama boleh rujuk gambar diatas.

Wassalam, Wa'allahhualam.
 

3 ulasan:

  1. kas dah lama tau dan memang bercadang nak kongsikan benda ni dlm blog kas..nantilah kas buat

    BalasPadam
  2. hurm thanks for the information . sangat berguna hehe

    BalasPadam
  3. Nak cari tayar? Cuba website http://mytayar.com
    Ada banyak kedai di kawasan Lembah Klang yang feed harga kat website. Harga yang dipaparkan dah masuk balancing dan valve. Free alignment kalau beli 4 tayar. Confirm tak kena tipu dengan kedai sebab semua terms + conditions dah dijelaskan di website.
    Anda hanya perlu masukkan spec tayar terus ke website. Website akan menunjukkan info mengenai offer dari Network Workshops kami. Anda boleh pilih apa yang penting untuk anda samada harga, lokasi, jenama atau model tayar.
    Kita akan pantau kedai supaya mereka tak menipu customer website. Anda hanya perlu bayar 5% deposit online. Lepas tu website akan hantar email info mana nak pergi. Balance 95% bayar terus kat kedai.
    Nak cari bateri dan package service kereta pun ada...

    BalasPadam

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

SENARAI POST TERKINI

RUANG PENGIKLANAN

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARI ARTIKEL BERKAITAN MASUKAN KATA KUNCI

Loading

GROUP NUMISMATIK JUALAN DAN BELIAN.


KLIK IMEJ UNTUK MENYERTAI!