Nuffnang dan No Copy Paste

DAPATKAN INFO PERCUMA DARIPADA PENAJA KLIK IKLAN

UPDATE ENTRI TERKINI :

14 Mac 2013

CARA MUDAH MENAMBAH PENDAPATAN NUFFNANG !


Salam, alahai tengok kepada tajuk memang gampar habis :) ada cara mudah dan senang ke boleh menambah pendapatan dengan nuffnang? kalau berkhitiar lebih tidak mustahil. Kalau sedang-sedang sahaja alamat sedang itulah juga yang kita dapat :( Macam blog saya nie :(

Rasanya tanyalah para blogger yang hebat mana pun tidak ada cara mudah yang lain. Kalau kalau nak bagi masuk banyak pendapatan nuffnang. Pertama status anda dengan nuffnang mestilah ''Status Glitterati" bukan geli hati :) Kedua  kena banyak sikit buat entri dan ping kemana sahaja tempat yang dirasakan sesuai bagi menarik trafik ke blog anda. Bila trafik tinggi pasti boleh mempengaruhi nilai yang akan diberikan oleh nuffnang.

Paling penting juga jangan selalu sangat membuka page nuffnang tu... nanti pendapatan macam tak bergerak aje :) mula bosan :) bukalah seminggu sekali aje tentu pendapatan akan bertambah :) Hari ini agaknya semangat lebih sikit nak buat entri daripada nuffnang... sebab baru dapat cek daripada nuffnang. Nilainya tidak sebesar mana sedikit aje :( lepaslah buat  belanja gi mengetea :)

Gamaknya perlu juga ditanam semangat dan usaha yang tinggi untuk memiliki kejayaan... kalau kita  berusaha lebih, tentu lebih juga kejayaan yang kita perolehi atau setakat mana usaha yang kita buat dan setakat itulah hasil yang kita dapat dan kena ingat  sama pepatah yang bulat tidak datang bergolek, yang pipih tidak datang melayang... :)

Selamat menjadi seorang blogger yang hebat, usaha tangga kejayaan :) "Sikit-sikit lama jadi bukit", tapi hari ini sudah berubah "sikit-sikit lama-lama habis bukit" :)

Wassalam, Wa'allahhualam.
 

8 ulasan:

  1. wahh bestnya dapat cek..
    saya baru dapat bulan lepas.
    :)

    BalasPadam
  2. kas lama dah x tengoknya hehe...x de mood tiap kali tgk x gerak dok gitu juga hehe..nak buat guane keknya buat ala kadar aje nulis pun ikut mood dan masa..kalau nak buat full time cuma harap ke nuffnang ni jgn cari pasal wehh!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha tul tul kalau harap ke Nuffnag aje... mau tak berasap dapur yak :)

      Padam
  3. blm pernah ambil wang..sikit je pun...tunggu terdesakla...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jgn dibiarkan walupun sedikit agak boleh ditunaikan ambil sahaja... bimbang sampai tarikh luputnya nnt lagi rugi.

      Padam
  4. ok dah weh... janji ada masuk :)

    BalasPadam

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

RUANG PENGIKLANAN

KLIK INFO PERCUMA DRP PENAJA IKLAN

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARIAN ARTIKEL BLOG AKU ANAK PAHANG

Loading

SEARCH GLOBAL BY GOOGLE WITH WEB

Memuatkan ...