Nuffnang dan No Copy Paste

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

8 Mac 2013

Al Fatihah - Ustaz Rujhan Mohamed Razali

Satu berita telah di khabarkan sebelum khutbah Jumaat di masjid lama Jerantut tengah hari tadi tentang berita kembalinya ke rahmahtullah Ustaz Rujhan Mohamed Razali seorang penyeramah dan pendakwah bebas yang berasal daripada Jerantut.

Menurut sumber, beliau dikatakan mengalamai stroke dan serangan jantung dan telah di hantarkan ke Hospital Temerloh. Ustaz Rujhan Mohamed Razali telah kembali ke rahmatullah pada jam 12.30 tengah hari tadi. Mohon kita sama-sama sedekahkan Al-Fatihah untuknya. Di fahamkan jenazah akan di kebumikan di kampung halamanya di Kuala Tembeling, Jerantut.

Innalillahiwainnahilahirajiun. AL-FATIHAH بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ ◄.اَلْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ العَالَمِينَ ۞ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ۞ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ۞ إيَّاكَ نَعْبُدُ وإيَّاكَ نَسْتَعِينُ ۞ اِهْدِنَا الصِّراطَ الْمُسْتَقِيمَ ۞ صِرَاطَ الَّذِينَ أنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ الضَّالِّيِنَ..Amiin

** Penulis baru minggu lepas berjumpa dan bertegur sape dengan beliau di Cimb Bank Jerantut. Alfatihah dan takziah daripada kami kepada keluarga Ustaz Rujhan dan mendoakan semoga rohnya ditempatkan bersama2 golongan yang beriman. Amin

Wassalam, Wa'allahhualam.

5 ulasan:

 1. Al-Fatihah..semoga dosa diampuni, dan ditempatkan bersama2 orang soleh Amiinn

  BalasPadam
 2. alfatihah... takziah kepada keluarga beliau....

  BalasPadam
 3. AlFatihah. Semoga semua amalnya diganjarkan dengan pahala berganda.

  Sebuah kehilangan yang besar untuk umat.

  Salam Takziah buat keluarganya.

  BalasPadam

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

SENARAI POST TERKINI

RUANG PENGIKLANAN

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARI ARTIKEL BERKAITAN MASUKAN KATA KUNCI

Loading

GROUP NUMISMATIK JUALAN DAN BELIAN.


KLIK IMEJ UNTUK MENYERTAI!