Nuffnang dan No Copy Paste

DAPATKAN INFO PERCUMA DARIPADA PENAJA KLIK IKLAN

UPDATE ENTRI TERKINI :

2 Jan 2013

TERTIPU DI LAMAN MUDAH.COM ?

Pasti ramai diantara kita yang meminati untuk membeli barangan secara online di internet pada halaman tertentu. Sebaiknya perkara seumpama ini boleh di jadikan iktibar buat kita bersama. Jom baca keratan akbar kosmo ini :

Pastinya mungkin halaman tersebut tidak penipu, cuma sebahagian daripada mereka yang tidak bertanggungjawab yang mengambil kesempatan berbuat perkara seumpama ini. Moralnya juga sebelum anda membuat sebarang urusan sila pastikan anda menyemak terlebih dahulu nombor akuan, nombor telepon, alamat yang sah dan paling penting identiti penjual itu sendiri. Sebelum anda membuat sebarang urusan jual beli dan membuat bayaran.

Duit bukan mudah untuk dicari :(

Wassalam, Wa'allahhualam.

5 ulasan:

  1. dulu pernah berurusan dgn mudah ni, ok je x de masalah
    dh lama2 ada lah yg ambik kesempatan tu :)

    BalasPadam
  2. Mudah sangat percaya, jadi mudah la kena tipu...

    Nak jimat tapi lain yang dapat.. adehh... Sian siapa yang jadi mangsa...

    BalasPadam
  3. Salam, sy kerap berjual beli melalui mudah.com... setakat ini tiada masalah. Tips yg sy boleh beri ialah jgn beri apa2 deposit utk barangan yg nak dibeli... jumpa, tgk barang, byr tunai dan bawa pulang, insyaallah semuanya selamat.

    BalasPadam
  4. Saya penah beli di mudah...tapi ada masalah sikit die letak pic kereta hanya bahagian yg ok je bila tgk ya allah tuhan je yg tahu dah la jauh2 dtg...da nasib..

    BalasPadam
  5. Saya penah beli di mudah...tapi ada masalah sikit die letak pic kereta hanya bahagian yg ok je bila tgk ya allah tuhan je yg tahu dah la jauh2 dtg...da nasib..

    BalasPadam

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

RUANG PENGIKLANAN

KLIK INFO PERCUMA DRP PENAJA IKLAN

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARIAN ARTIKEL BLOG AKU ANAK PAHANG

Loading

SEARCH GLOBAL BY GOOGLE WITH WEB

Memuatkan ...