Nuffnang dan No Copy Paste

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

27 Nov 2012

VIDEO : MENGERIKAN ANACONDA MEMUNTAHKAN SEMULA BINATANG YANG TELAH DIMAKAN.

VIDEO : Mengerikan: Anaconda memuntahkan semula binatang yang telah dimakan. Rakaman ini menunjukkan Anaconda memuntahkan binatang yang benar-benar dihadamkanya.
Selepas pemangkin kepada pengambilan makanan yang besar, Anaconda ini dianggap memutuskan, ia tidak lapar atau ada sesuatu yang tidak disenanginya, lalu terus memuntahkan makananya. Rakaman ular Anaconda gergasi memuntahkan keseluruhan haiwan ini terjadi dalam hutan di Brazil telah menjadi kejutan di internet walaupun kandungan mengerikan. Hampir 66.000 orang telah menonton video di YouTube dalam tempoh hanya dua hari.

Ular itu mengambil masa kira-kira 90 saat untuk membersihkan dirinya daripada sisa makanan tersebut. Tidak diketahui mengapa ia tidak mahu untuk menyimpan makanan tersebut, tetapi anaconda akan muntah makanan mereka dengan cepat jika ianya telah diganggu atau ditakutkan. Setidak-tidaknya mungkin kerana terhadnya pengerakan lalu ia mengambil langkah sedemikian.

Anaconda hijau boleh berkembang berukuran 22 kaki panjang tetapi terdapat laporan anacondas mencapai saiz sehingga 40 kaki. Mereka boleh makan hampir apa sahaja seperti ikan, burung, reptilia dan mamalia besar termasuk kapibara, tapir dan rusa lain-lainya. Ular mencerut mangsa mereka sebelum makan mereka. akuanakpahang

Wassalam, Wa'allahhualam.
 

2 ulasan:

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

SENARAI POST TERKINI

RUANG PENGIKLANAN

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARI ARTIKEL BERKAITAN MASUKAN KATA KUNCI

Loading

WAKTU BERBUKA PUASA BAGI NEGERI PAHANG 2017 DIBAWAKAN OLEH PAIP PAHANG

KLIK GAMBAR UNTUK IMEJ LEBIH JELAS

HOME

>>KLIK KEMBALI KE HALAMAN UTAMA<<