Nuffnang dan No Copy Paste

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

30 Okt 2016

REUNION BEKAS PELAJAR SEKOLAH KEBANGSAAN BANDAR JERANTUT.


Hari ini pada tanggal 30.10.2016 Ahad Reunion SEKOLAH KENGGSAAN BANDAR JERANTUT 1977 -1979. (Sebenarnya penulis terlebih awal memasuki sekolah ini pada tahun 1974) bersama bekas pelajar Sekolah Kebanggsaan Bandar Jerantut telah diadakan di Kampung Jerangsang, Tebing Tinggi, Jerantut. Perjumpaan telah dianjurkan bersama oleh bekas pelajar yang pernah bersama belajar di sekolah ini. Majlis ini walaupun sederhana namun begitu meriah dan bermakna sekali bagi penulis sendiri. Setelah sekian lama tidak bersua muka dengan rakan taulan sahabat semua setelah hampir 37- 42 tahun berlalu.

Perjumpaan telah diaturkan di lokasi Kampung Jerangsang, Tebing Tinggi, Jerantut ini berlatar belakangkan sungai Pahang. Suasana dan persekitranya begitu indah sekali. Seindah pertemuan kembali kami bersama sahabat, yang pasti menggamit nostalgia dahulu yang pasti tidak akan luput daripada dairy kenangan.

Terima kasih diatas penyediaan makanan yang begitu hebat gulai patin tempoyak, gulai asam rom dan ulam-ulaman. Akhir kata mohon kemaafan jika ada salah dan silap. Semoga masih ada ruang pertemuan dimasa mendatang. Kenangan indah bersama kalian semua tidak dapat dilupakan.Terima kasih pada semua sahabat yang telah sama-sama menjayakan reunion kali ini terima kasih.
Sebahagian rakan sahabat yang sempat berselfie di Balairaya Kampung Jerangsang.

"Terima kasih daun keladi... panjang umur jumpa lagi"

Sumber : AKU ANAK PAHANG
Wassalam, Wa'allahhualam.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

SENARAI POST TERKINI

RUANG PENGIKLANAN

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARI ARTIKEL BERKAITAN MASUKAN KATA KUNCI

Loading

GROUP NUMISMATIK JUALAN DAN BELIAN.


KLIK IMEJ UNTUK MENYERTAI!