Nuffnang dan No Copy Paste

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

22 Okt 2015

DESTINASI HARI INI KUALA TAHAN JERANTUT


 

 
 
Seperti biasa tugasan hari ini 22.10.2015 ke Kuala Tahan penulis sempat mengambil gambar ini sekadar perkongsian bersama. Telah banyak kisah yang dicatatkan didalam blog ini berkaitan dengan Kuala Tahan ini anda boleh sahaja membuat carian yang sepadan. Hari ini penulis sekadar ingin berkongsi gambar terkini di sekitar Kuala Tahan memandangkan penulis sendiri agak sibuk kebelakang ini dengan tugasan hakiki dan lain-lain perkara yang berkaitan menyebabkan blog ini seakan sunyi daripada entri dan cerita baru.

Apapun terima kasih daripada penulis kepada anda semua yang terus sudi melawat blog ini dan terus memberi sokongan. Terima kasih tidak terhingga daripada penulis. Nantikan entri yang seterusnya sekiranya penulis mempunyai ruang dan masa yang sesuai pasti blog ini akan dikemaskini kelak. Terima kasih :)

Sumber : AKU ANAK PAHANG
Wassalam, Wa'allahhualam.

1 ulasan:

  1. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

    BalasPadam

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

SENARAI POST TERKINI

RUANG PENGIKLANAN

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARI ARTIKEL BERKAITAN MASUKAN KATA KUNCI

Loading

HOME

>>KLIK KEMBALI KE HALAMAN UTAMA<<