Nuffnang dan No Copy Paste

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

2 Nov 2013

SELAMAT MENJUARAI PIALA MALAYSIA KEPADA PASUKAN PAHANG

 
Buat para peminat dan penyokong pasukan Pahang sokonglah dengan penuh berhemah, semangat kesukanan dan persaudaran. Buat anda yang bakal bertandang ke Stadium Shah Alam daripada mana-mana destinasi daerah negeri ini pandulah dengan berhati-hati. Pandu cermat jiwa selamat. Jagalah kesopanan dan adab kita sebagai anak negeri Pahang. Kekalkan silaturrahim sesama kita. Bagi adik-adik kakak-kakak kita pelihara aurat dan batasan didalam pergaulan... jangan asyik sangat nengok bola barang berharga seperti dompet duit dan sebagainya kena jaga sama :) Paling penting solat juga kena jaga. Sesamalah kita panjatkan doa semoga pasukan Tok Gajah kita memperolehi kemenangan dan seterusnya menjuari perlawanan ini amin.

AAP -  Pahang 2 Kelantan 1 padan dah :)

Wassalam, Wa'allahhualam.
 

2 ulasan:

  1. Semoga Pahang dapat memecahkan monopoli Kelantan...

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah Pahang berjaya pecahkan monopoli Kelantan. Kalau dulu2 Pahang masuk final, pasti kami bertiga - koi, abg dan arwah abah akan tgk final. Tp kali ni hanya koi berdua dgn abg ( kami yg dh jadi abah) pergi ke SSA dgn harapan menggunung. Nostalgia berulang. Syabas Pahang dan syukur Ya Allah.

    BalasPadam

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

SENARAI POST TERKINI

RUANG PENGIKLANAN

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARI ARTIKEL BERKAITAN MASUKAN KATA KUNCI

Loading

WAKTU BERBUKA PUASA BAGI NEGERI PAHANG 2017 DIBAWAKAN OLEH PAIP PAHANG

KLIK GAMBAR UNTUK IMEJ LEBIH JELAS

HOME

>>KLIK KEMBALI KE HALAMAN UTAMA<<