Nuffnang dan No Copy Paste

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

4 Jun 2013

HEBOH : ADNAN YAAKOB HADIR KE MAJLIS PERKAHWINAN MOHD SAIFUL BUKHARI ?

Ramai yang membicarakan kelibat dan kehadiran Menteri Besar Pahang, Dato' Sri Adnan Yaakob dan isterinya yang hadir ke majlis perkahwinan "mangsa liwat" Mohd Saiful Bukhari Azlan. Saiful yang melangsungkan perkahwinan dengan seorang personaliti TV3, Nik Suriani di Masjid Kristal, Taman Tamadun Islam, Pulau Wan Man Kuala Terengganu pada 25 Mei baru-baru ini. Foto Adnan bersama Saiful telah disebarkan secara meluas di laman sembang sosial facebook. Ramai yang katanya terkejut dengan kehadiran MB Pahang itu.

Apapun, bagi kami kehadiran Adnan tidak perlu diperbesarkan kerana itu hak beliau untuk hadir sebenarnya. Malah difahamkan, Adnan juga berasal dari Kg. Janda Baik Bentong iaitu sekampung dengan ayah Saiful iaiti Azlan Mat Lazim. Malah, sebelum ini juga Adnan pernah hadir ke majlis perkahwinan anak kepada Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim sendiri di Janda Baik. Oleh itu, isu ini tidak perlulah diheboh-hebohkan sangat hingga menggundang berbagai persepsi dikalangan rakyat terbanyak.

Malah, ada juga kritikan dan kutukan yang kurang sesuai terhadap MB Pahang itu di facebook gara-gara kehadiran beliau ke majlis berkenaan. Apapun, perkahwinan Saiful memang cukup sensasi apabila ramai tokoh-tokoh ternama turut hadir termasuk juga blogger kontroversi Papa Gomo]. Sumber Pahangdaily

Update
(Blogger terkenal Papagomo turut meraikan Saiful) 

Dengan bertemakan Garden Wedding, kira-kira 800 pengunjung yang hadir pada majlis tersebut turut dihiburkan dengan alunan music jazz yang dibawa oleh Jimmy and Fans semasa majlis itu sedang berlangsung.

Menurut blog KLpos, antara tetamu kenamaan yang hadir pada majlis tersebut adalah Menteri Besar Pahang, Datuk Seri Adnan Yaakob, Menteri Besar Kedah, Datuk Paduka Mukriz Mahathir, bekas Timbalan Presiden PAS Nasharudin Mat Isa, Naib Presiden Perkasa Zulkifli Noordin dan blogger kontroversi Papa Gomo.

Pada 25 Mei lalu, Saiful Bukhari Azlan diijabkabulkan di Masjid Kristal Taman Tamadun Islam (TTI) berwalikan bapa pengantin perempuan sekaligus sah bergelar suami kepada salah seorang personaliti TV3, Nik Suryani.

Dengan jumlah mas kahwin berjumlah RM41,101, majlis diserikan dengan 9 dulang hantaran yang diiringi rombongan pengantin lelaki dan dibalas 11 dulang dari pihak keluarga Nik Suryani. Sumber mforum2.cari.com.my

AAP - PAPAGOMO KE TU ? :)

Wassalam, Wa'allahhualam.
 

1 ulasan:

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

SENARAI POST TERKINI

RUANG PENGIKLANAN

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARI ARTIKEL BERKAITAN MASUKAN KATA KUNCI

Loading

WAKTU BERBUKA PUASA BAGI NEGERI PAHANG 2017 DIBAWAKAN OLEH PAIP PAHANG

KLIK GAMBAR UNTUK IMEJ LEBIH JELAS

HOME

>>KLIK KEMBALI KE HALAMAN UTAMA<<