Nuffnang dan No Copy Paste

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

4 Mei 2013

PRU 2013 : BENARKAH RISALAH CALON PARLIMEN JERANTUT INI?

Dekat dah hari pengundian ini jadi macam-macam risalah video lucah dan sumpah laknat akan dan telah dikeluarkan tidak lebih sekadar untuk meraih undi bagi pihak tertentu... pasti kita semua ditugaskan untuk menilai akan kebenaran dan kesahihannya. Pihak tertentu kenalah menyangkalkan dakwaan tersebut jika dirasakan perlu... kalau nak dibiarkan mahu boleh mengurangkan undi...


Kalau di amati berat juga dakwaan pada risalah tersebut. Jadi pihak berkenaan kenalah menyangkal pembohongan atau mungkinkah itu kebenarannya? Terkadang terfikir juga perkara seumpama ini tidak semata-mata datangnya daripada pihak musuh politik (pembangkang) sahaja. Orang dalam atau kawan sendiri mungkin tidak terkecuali. Jika tidak masakan ada pepatah "ada gunting didalam lipatan" atau " bagaikan api dalam sekam." U/P : Sumber Gambar Risalah daripada Facebook.

AAP : Tengah duk mikir video sape pulak bakal di hidangkan untuk rakyat jelata... Moralnya rakyat di paksa untuk menengok blue dan keaiban orang lain itu realitinya... tidak terkecuali anak-anak kita yang masih belum mengetahui turut sama disajikan perkara tidak sepatutnya. Lucah dan kotornya politik orang melayu kita ini !

Wassalam, Wa'allahhualam.
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

SENARAI POST TERKINI

RUANG PENGIKLANAN

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARI ARTIKEL BERKAITAN MASUKAN KATA KUNCI

Loading

GROUP NUMISMATIK JUALAN DAN BELIAN.


KLIK IMEJ UNTUK MENYERTAI!