[ UPDATE ENTRI TERKINI : AKU ANAK PAHANG ]

4 Feb 2013

PASTI, PEMANDU KERETA INI BUKAN PEREMPUAN

Macam mana anda berani untuk mengambil parking seumpama ini? Silap-silap gaya memang mudah boleh masuk ke dalam longkang :) Kalau setakat 'lesen terbang' jangan buat macam ini  dan yang pastinya. Ini bukan kerja orang perempuan... Kalau orang perempuan yang mengambil parking rasanya lama dah kereta itu duduk dalam longkang tu :)

Pandu cermat jiwa selamat, apa pun tabik juga kat pemandu kereta ini kerana berani mengambil parking yang begitu hebat dan berani ini  :)

Wassalam, Wa'allahhualam.
 

3 ulasan:

  1. perggghhhh.......... pompuan lagi hebat
    boleh bawa kereta terbang....!

    hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau kapal terbang semua org boleh bawak hehehe....

      Padam
  2. hahaha...betol tu...silap2 hospital kata mari..hihi

    BalasPadam

Kongsikan pandangan anda disini :

KLIK PERCUMA DAPATKAN INFO SELANJUTNYA.

KLIK DAN DAPATKAN INFO SELANJUTNYA!
Temui Kami di Facebook Group Warna Warni Jerantut

SENARAI ENTRI TERKINI DAN POPULAR :

ARKIB ENTRY BLOG AKU ANAK PAHANG

KOMEN TERKINI

CARIAN ARTIKEL BLOG AKU ANAK PAHANG

Loading