Nuffnang dan No Copy Paste

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

4 Jan 2013

SIAPA YANG TERTIPU SELEPAS PEREMPUAN BER MAKE UP ?

Solekan dan kosmetik adalah proses untuk mengubah penampilan wajah dari bentuk asal sebenarnya kepada suatu bentuk wajah yang begitu indah dan mempersonakan. Cuma  dengan bantuan bahan dan alat kosmetik serta kepakaran yang sedia ada.

Istilah make up lebih sering ditujukan kepada pengubahan bentuk wajah, meskipun sebenarnya seluruh tubuh boleh di hiasi atau dimake up. Berikut anda akan diajak menyaksikan wajah-wajah mereka sebelum dan selepas bersolek (before-after)  Ini  adalah wanita muda di Asia dalam proses menghias wajah mereka.
 
 
 

Jadi SIAPA YANG TERTIPU SELEPAS PEREMPUAN BER MAKE UP? Moralnya bagi orang lelaki jangan terpesona sangat dengan orang perempuan yang telah bermake up ini  :) mungkin tidak lebih hanya sekadar hiasan sudah tertipu dengan solekan sahaja... orang perempuan jangan marah :) akuanakpahang

Wassalam, Wa'allahhualam.
 

5 ulasan:

  1. Hok huduh mengtepek boleh jadi lawor ye Sin.. hehehe!

    BalasPadam
  2. hehehe..sweetyz tak pakai make up pun...tak marah ler..hihi

    BalasPadam
  3. huh le ni kala nye org lelaki make up pun kalah org perempuan ter...

    BalasPadam
  4. Kena tipu dgn pompuan bermekap okay lagi sbb dia masih sorang pompuan.. Jangan sampai tertipu dengan lelaki yang pakai mekap dah laa.. Haru jadinya nanti.. hehehe..

    Saya tak suka pakai mekap.. Biar la orang nak kata hodohpun.. Bukannya luak.. :)

    BalasPadam

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

SENARAI POST TERKINI

RUANG PENGIKLANAN

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARI ARTIKEL BERKAITAN MASUKAN KATA KUNCI

Loading

GROUP NUMISMATIK JUALAN DAN BELIAN.


KLIK IMEJ UNTUK MENYERTAI!