UPDATE ENTRI TERKINI : AKU ANAK PAHANG

30 Jan 2013

SENARAI TOP 10 BLOGGER TERBAIK MALAYSIA

Blogger Terbaik Malaysia merupakan impian pada setiap blogger dan dalam mengejar status ini kita haruslah mengutamakan apakah misi dan tujuan untuk anda menjadi seorang blogger yang Terbaik Malaysia. Set matlamat anda dan anda pasti akan berjaya menjadi 10 Blogger Terbaik Malaysia.

Kalau diukur dengan blog AKU ANAK PAHANG  ini,  jauh panggang daripada api... masih jauh perjalanan untuk mendudukan carta 10 Blogger Terbaik. Hanya keajaiban sahaja untuk blog ini kalau nak jadi hebat :) Kadang nak jugak jadi yang terbaik dikalangan yang terbaik tapi terpaksa akur dengan usaha dan kemampuan kita sendiri yang berblog sekadarnya sahaja :(

Jom kita lihat senarai 10 Blogger Terbaik Malaysia yang tersenarai dibawah ini :

Blogger Terbaik No 01 Malaysia - Denaihati http://denaihati.com/
Blogger Terbaik No 02 Malaysia - Beautifulnara http://beautifulnara.com/
Blogger Terbaik No 03 Malaysia - Puanbee http://puanbee.com/
Blogger Terbaik No 04 Malaysia - Cik Tom http://www.ciktom.com/
Blogger Terbaik No 05 Malaysia - Eyriqazz http://www.eyriqazz.com/
Blogger Terbaik No 06 Malaysia - Kak Yanmie http://yanmieonline.com/
Blogger Terbaik No 07 Malaysia - Boni Kacak http://www.bonikacak.com/
Blogger Terbaik No 08 Malaysia - Katak Comel http://miraakim.blogspot.com/
Blogger Terbaik No 09 Malaysia - Roti Kaya http://www.rotikaya.com/
Blogger Terbaik No 10 Malaysia - Mstar http://mstar.com.my/

List diatas merupakan 10 Blogger Terbaik pilihan koz sendiri kerana setiap blog list di atas merupakan blogger yang koz gemar tuk singgah di blog mereka setiap masa. Setiap kelebihan dan keistimewaan pada blogger di atas tidak perlu di terangkan kerana koz yakin jika anda seorang blogger anda pasti mengenali mereka.

Jika tidak kenal sudi-sudilah melawat dan terjah blog mereka bagi tujuan untuk mengenali dan merapatkan siraturahim sesama kita insyallah. Sumber : kozumiro.blogspot.com

Wassalam, Wa'allahhualam.
 

12 ulasan:

  1. kami blogger picisan jek..blog di atas memang jadi persinggahan...

    BalasPadam
  2. seronoknya kalau tergolong. yg kat atas tu semua tiptop

    BalasPadam
  3. Bila agoknya kita nak masuk ranking ter yek :)

    BalasPadam
  4. Jenuh weh nak termasuk dalang senarai Top 10 ni yak....

    BalasPadam
  5. Fokus pada matlamat kita dan hala tuju blog masing2...insyallah pasti akan tiba masanya tuk berada dlam carta top:P

    BalasPadam
  6. salam Yassin..
    popular tu datang sendiri, kita sebagai
    Blogger tak perlu merendah diri, patut
    bangga sebab kita blogger (itu yang koi
    dapat di gathering Blogger baru-baru ini)
    setidaknya kita akan jumpa ada blogger
    lain yang pernah singgah dan baca di blog kita :)

    BalasPadam
  7. Akuanakpahang top 10 blogger terbaek Pahang gitu

    BalasPadam
  8. Kue Blogger no 1 dari kg Balik Papan Bogor Indonesia :)

    BalasPadam
  9. Satu pilihan yang bijak disamping sebagai selera masing2. utk memilih siapa yg berkenan di hati. lain org lain citarasa. Semoga berjaya...buat anda.

    BalasPadam

  10. 10 Blogger Terbaik Malaysia yang disenaraikan di atas semuanya hebat-hebat belaka...

    Contest ini akan berakhir tak lama lagi... Semoga entri ini dapat terus kekal berada di page pertama Google.... ;)

    BalasPadam
  11. Saya setuju Denaihati.com diletakkan dalam carta teratas..

    BalasPadam
  12. salam kenal..jemput join segmen nostalgia aidilfitri.. http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/08/segmen-nostalgia-aidilfitri-2014-by_8.html

    BalasPadam

PERINGATAN: Blog Aku Anak Pahang tidak bertanggungjawab terhadap mana-mana komentar yang diutarakan melalui laman blog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian pemilik blog. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

KLIK PERCUMA DAPATKAN INFO SELANJUTNYA.

SENARAI ENTRI TERKINI :

LEBIH BANYAK ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

Perkongsian Pendapat :

CARIAN ARTIKEL BLOG AKU ANAK PAHANG

Loading