Nuffnang dan No Copy Paste

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

28 Jan 2013

Senarai Pekan Sehari & Pasar Malam Sekitar Jerantut

Bagi anda yang suka ronda-ronda pekan sehari atau yang ingin menjual sebarang barangan dan produk di sekitar Bandar Jerantut ini. Anda boleh tinjau-tinjau hari, tempat dan masa pekan sehari di sekitar Jerantut pada senarai diatas. Kebiasaannya Pasar malam akan bermula pada jam 5.00 petang dan Pekan sehari akan bermula jam 7.00 pagi. Jom ronda-ronda :)

Tambahan :
Rabu : Pasar malam berdekatan Kampung Pulau Tawar bermula 5.00 petang.
Khamis - Pekan Sehari Felda Kota Gelangi 1.  8.00 pagi  - 11.00 Pagi
Jumaat : Pasar malam Bandar lama Jerantut 5.00 petang - 9.00 malam.

Boleh dikatakan setiap hari minggu adalah hari pekan sehari umun bagi semua daerah dan bandar-bandar utama yang terdapat di negari  Pahang. Pahang terdiri daripada 11 daerah.

Pasti ada sesuatu yang menarik bagi pekan-pekan sehari diseluruh negeri Pahang. Jom berkunjung ke negeri Pahang. Sambil meninjau kemeriahan dan kelainan pekan sehari yang terdapat di negeri Pahang ini.

Wassalam, Wa'allahhualam.
 

7 ulasan:

  1. dah lama x pegi pekan sari tembeling ngn bandor jerantut..ohh rindunyeee

    BalasPadam
  2. sesape nok beli dodol kukus bolehlah cari mok kome jual kat pekan sari ulu cheka ter :)

    BalasPadam
  3. salam Yassin..
    sejak duduk Kolumpo, lama dah tak ke
    Pekan Sari..paling suka cari jeruk maman
    kalau ke sana

    BalasPadam
  4. As salam. Tok Puteh. Saya Ain dari TV3. Saya nak bertanya. Mak awak ada jual dodol kukus tu waktu pagi ke? Dodol kukus tu mak awak yang buat sendiri ke? Kalau boleh saya nak buat shooting. Tempat awak dekat Jerantut kah. macamana saya boleh contact Tok Puteh

    BalasPadam
  5. Tok Puteh boleh email saya di nurulainb@primeworks.com.my

    BalasPadam
  6. Saya telah memanjangkan hasrat anda nnt jika berkelapangan beliau akan menghubungi Nurul Ain.

    BalasPadam

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

SENARAI POST TERKINI

RUANG PENGIKLANAN

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARI ARTIKEL BERKAITAN MASUKAN KATA KUNCI

Loading

GROUP NUMISMATIK JUALAN DAN BELIAN.


KLIK IMEJ UNTUK MENYERTAI!