Nuffnang dan No Copy Paste

DAPATKAN INFO PERCUMA DARIPADA PENAJA KLIK IKLAN
KLIK DAN HUBUNGI ADMIN (SAIZ 100'x 640')

UPDATE ENTRI TERKINI :

17 Okt 2012

LELAKI MAHU KELIHATAN SEGAK PAKAILAH BAJU WARNA UNGU.

Benar atau tidak tapi ini adalah kajian yang telah dibuat. Ternyata wanita lebih menyukai lelaki yang menggunakan pakaian berwarna ungu.

Banyak cara yang dilakukan lelaki untuk memikat hati pasangannya salah satunya adalah dengan mengunakan pakaian yang bagus tetapi jangan sampai salah pilih warna pakaian, jika tidak wanita akan kurang berminat pada anda.

Dari hasil penyelidikan mendapati perkara yang unik ternyata 60 peratus wanita sangat menyukai lelaki yang menggunakan pakaian berwarna ungu walaupun fizikal si lelaki itu tidak hansem dan tampan.

Para wanita menilai bahawa lelaki yang menggunakan pakaian berwarna ungu kelihatan lebih manis dan menarik di mata wanita. Tapi ada juga terkadang warna ini, yang sebaiknya jangan di gunakan lelaki sebab warna ini sangat dibenci iaitu warna ungu atau biru.

Dalam berpenampilan lelaki juga cenderung tidak mahu diatur oleh wanita. Menurutnya, mereka lebih suka memilih pakaiannya sendiri tanpa perlu dipengaruhi oleh orang lain.

Warna ungu bermaksudnya : menunjukkan pengaruh, pandangan ketiga, kekuatan spiritual, pengetahuan yang tersembunyi, aspirasi yang tinggi, kebangsawanan, upacara, misteri, pencerahan, telepati, empati, arogan, intuisi, kepercayaan yang dalam, cita-cita, magic atau keajaiban, dan harga diri. Juga tidak ketinggalan ungu juga tanda cemburu. akuanakpahang

AAP - Sekiranya anda ingin diminati dan disayangi oleh orang pompuan jadi anda kena banyak sikit pakai baju warna ungu :) * Gambar diatas sekadar hiasan sahaja.

Wassalam, Wa'allahhualam.
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

RUANG PENGIKLANAN

KLIK INFO PERCUMA DRP PENAJA IKLAN

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARIAN ARTIKEL BLOG AKU ANAK PAHANG

Loading

SEARCH GLOBAL BY GOOGLE WITH WEB

HOME

KLIK KEMBALI KE HALAMAN UTAMA