Nuffnang dan No Copy Paste

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

14 Okt 2012

DATO SERI NAJIB BERTANDING PRU 13 DI PARLIMEN 81 JERANTUT ?

Pertama penulis nak bagi tahu juga blog ini bukanlah blog orang politik cuma penulisnya suka juga membaca dan mengambil kisah sedikit tentang hal ehwal semasa politik setempat khusus di bandar Jerantut ini.

Cerita ini agak panas juga bila penulis terbaca di sebuah blog yang mengatakan didalam tajuk blognya : PANAS WEH! NAJIB BERTANDING DI KERUSI P81 PARLIMEN JERANTUT!? boleh klik disana kalau nak tengok.

Didalam blog tersebut ada mengatakan, Harapan orang umno Jerantut dilihat kini menurun setelah mendapat perkabaran bahawa YBM Ku Lan ingin mengekalkan jawatan beliau sebagai ahli Parlimen Jerantut.

Penulis tidak bermaksud ingin mencampuri urusan kepimpinan tertinggi tetapi hakikat yang dirasai oleh penyokong Barisan Nasional kini semakin pudar.

Rata-rata penganalisis politik umno mencadangkan sekiranya YBM Tengku Azlan ingin bertanding biarlah beliau diletakan di Parlimen Pekan Dan PM Dato Sri Najib bertanding di Kerusi P81 Parlimen Jerantut. Ini merupakan cadangan yang sangat dipersetujui oleh orang umno malah dikalangan pembangkang sendiri pun bersetuju. Ini cadangan sekiranya YBM Ku Li ingin masih bertanding. Sumber Klik DISINI

AAP - Bagi penulis didalam dunia politik semuanya tidak mustahil... semakin popular nanti Jerantut. :)

Wassalam, Wa'allahhualam.
 

4 ulasan:

  1. kerusi Parlimen Jerantut paling panas sekarang ni berbanding semua kerusi parlimen seluruh pahang.. haha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gamok gitulah weh janji biarlah org pasal yang menduduki kerusi itu kalau PM kas tabiklah :)

      Padam

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

SENARAI POST TERKINI

RUANG PENGIKLANAN

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARI ARTIKEL BERKAITAN MASUKAN KATA KUNCI

Loading

GROUP NUMISMATIK JUALAN DAN BELIAN.


KLIK IMEJ UNTUK MENYERTAI!