Nuffnang dan No Copy Paste

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

20 Sep 2012

4 KELEBIHAN BERPASANGAN DENGAN LELAKI RENDAH :)

Kebanyakan wanita menginginkan lelaki yang badannya lebih tinggi darinya. Wanita umumnya selalu ingin dilindungi, maka beranggapan bahawa lelaki yang lebih pendek tidak boleh dipercayai.

Namun tidak keterlaluan lelaki yang bertubuh pendek tak lebih baik dari lelaki yang tinggi. Ada beberapa watak umum yang dimiliki lelaki bertubuh pendek dalam memperlakukan wanita atau kekasihnya, yang membuat mereka lebih menarik, seperti laporkan oleh Bold Sky.

1. Tidak peduli dengan Stereotaip Lelaki bertubuh pendek umumnya tidak peduli dengan streotipe yang ada. Jika dia mencintai anda, dia akan menerima anda sepenuh hatinya. Lelaki seperti ini lebih berani untuk bertindak tegas. Kalau anda merupakan seorang wanita yang senang dengan hal-hal mencabar, lelaki pendek adalah pasangan yang tepat.

2. Tampan Tidak Harus Tinggi Lelaki - Tampan tidak harus memiliki tubuh tinggi. Banyak lelaki pendek yang tampan tapi juga romantis. Bahkan, lelaki pendek cenderung dapat memberikan pelbagai kejutan untuk membahagiakan anda. Sebagai contoh, Tom Cruise dan Jamie Cullum, kedua-dua lelaki yang tidak tinggi, tetapi membuat banyak wanita tergila-gila.

3. Selalu Berusaha untuk Membahagiakan anda - Kadang-kadang, lelaki pendek sering bermasalah dengan kehidupan sosial mereka. Dia lebih sukar menyesuaikan diri dalam persekitaran sosial daripada lelaki bertubuh tinggi dan ideal. Oleh sebab itu, kerana merasa tubuhnya kurang ideal, maka dia bergantung kepada kebaikan dan kasih sayang untuk menarik perhatian wanita. Begitu mendapatkan pasangan, dia akan melakukan semua yang terbaik demi kekasihnya.

4. Buat Wanita Lebih Percaya Diri - Tidak usah malu kencan dengan lelaki yang lebih pendek kerana membuat anda semakin percaya diri. Bagaimanapun postur tubuh anda, lelaki pendek akan membuat anda kelihatan lebih menarik dari biasanya. - Sumber asal smartnewz.info olahan semula : akuanakpahang

AAP - Ada juga orang berkata lelaki rendah ini lebih sifat penyangnya :) dan ada juga dikalangan orang melayu kita yang berkata sekiranya si suami rendah sedikit daripada isteri, rezekinya lebih murah :)

Wassalam, Wa'allahhualam.
 

2 ulasan:

  1. tapi jgn sesekali panggil lelaki pendek, nahas nanti :)

    BalasPadam

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

SENARAI POST TERKINI

RUANG PENGIKLANAN

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARI ARTIKEL BERKAITAN MASUKAN KATA KUNCI

Loading

GROUP NUMISMATIK JUALAN DAN BELIAN.


KLIK IMEJ UNTUK MENYERTAI!