Nuffnang dan No Copy Paste

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

12 Jun 2012

Siapa anda ? Watak-Watak Pengguna Di Facebook

1. MODEL

Tukar gambar setiap hari

2. PENJENAYAH

Tukar nama setiap hari…

3. OVER ACTING @ PERASAN BAGUS

Namanya menggunakan simbol² sehingga menyusahkan kwn² nak cari terutamanya ketika kecemasan (Contoh – 71M@T -> Jimat)

4. WARTAWAN

suka menyebarkan pesanan, walaupun tak penting !

5. PENGGANAS

Suka menyebarkan link yang menakutkan (contoh : sila sebarkan pesanan ini jika tidak anda akan ditimpa kesusahan @ bencana etc)

6. BINTANG FILEM

Suka update status setiap 5 minit

7. BINGUNG

Tidak dapat membezakan ruang untuk wall post atau status -.-’

8. PERASAN HEBAT

Selalu melaporkan dimana lokasi semasa setiap masa ! Contoh ( otw ke Mydin Mall ) kemudian ( di Mydin Mall shopping jap ) kemudian ( karaoke di Mydin Mall ) bla..bla..bla.. Semuanya berlaku dlm 1 jam. So annoying okayy ==”

9. BUDAK HINGUSAN

Selalu menampilkan gambar dgn gaya aksi ! (contohnya amek gmbr dgn mulut terbuka luas, tak takut ke lalat masuk dlm mulut ?

10. SHOWOFF

Nak makan pun siap ambil gambar dulu dan dibuat pic profile.

-kiki cayunk- sumber : mynewshub.my

Agak-agaknya dimana watak anda?
Wassalam, Wa'allahhualam.
 

2 ulasan:

  1. Ikut suka masing2 la... Kalau tak suka nak tengok, jangan add ataupun Like.. Lagi bagus kalau tak buat akaun fesbuk tu..

    :D

    BalasPadam

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

SENARAI POST TERKINI

RUANG PENGIKLANAN

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARI ARTIKEL BERKAITAN MASUKAN KATA KUNCI

Loading

GROUP NUMISMATIK JUALAN DAN BELIAN.


KLIK IMEJ UNTUK MENYERTAI!