Nuffnang dan No Copy Paste

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

10 Jun 2012

SELAMAT TINGGAL FACEBOOK...

 Facebook berkubur 2020?


OTTAWA - Kejatuhan nilai Facebook di pasaran saham mungkin menjadi petanda buruk yang akan menimpa syarikat laman sosial gergasi itu pada masa akan datang.

Penganalisis Kanan Pelaburan, Eric Jackson meramalkan, nilai Facebook akan jatuh seperti syarikat gergasi Internet, Yahoo untuk tempoh lapan tahun lagi kerana persaingan dengan syarikat pengeluar telefon pintar yang kini menyediakan pelbagai aplikasi baru lebih menarik.

"Menjelang 2020, laman sosial dan web portal mungkin tidak lagi menjadi pilihan utama golongan remaja berbanding aplikasi telefon pintar," katanya. - Sumber Sinar Harian.

AAP - Bagi anda yang kecanduan dengan facebook harap dapatlah di kurang-kurangkan :( mana tahu benar fakta diatas gila bayang tak sudah :) Persoalan apa akan jadi pada pengguna tegar facebook ? jika benar facebook akan berkubur?

Wassalam, Wa'allahhualam.
 

9 ulasan:

  1. Tak kisahpun.. sebab bukannya tegar dengan semua tu.. Janji blog tak dihapuskan dah la..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju dgn anda janji blog jalan lagi best :)kita pun sambil-sambail aje berFBnya :)

      Padam
    2. x pe kas ganti facebook versi malaysia..hehe..
      ni ade contoh..
      http://www.ezad.x10.bz/

      Padam
  2. Bagus juga.. 2020 kome dah pencen...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kita berblog sepenuh masa aje yak :) jgn tutup blog sudah :)

      Padam
  3. tak de hal .. masa kawan kecik2 dulu, tv pun tak dek !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam TH betul tu.. zaman dulu main guli pun boleh jadi ralit... sebetulnya org hari ini manja :)

      Padam
  4. x kisah sgt dgn FB ni
    hanya tempat post entri je :)

    BalasPadam
  5. salam..
    lama-lama pasti orang jemu juga..
    tak payah tunggu 2020 entah lagi
    2 tahun je

    BalasPadam

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

SENARAI POST TERKINI

RUANG PENGIKLANAN

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARI ARTIKEL BERKAITAN MASUKAN KATA KUNCI

Loading

GROUP NUMISMATIK JUALAN DAN BELIAN.


KLIK IMEJ UNTUK MENYERTAI!