Nuffnang dan No Copy Paste

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

3 Jun 2012

BIODATA CRISTINA SUZANNE STOCKSTILL

Pelakon wanita baru yang kian menempa nama menerusi drama Bicara Hati, Cristina Suzanne Stockstill, 27, mengakui kontroversi amat diperlukan untuk bergelar sebagai seorang artis. Cristina berkata, kontroversi yang dicipta mampu untuk menaikkan nama bagi seseorang artis yang baru mencuba untuk mengetengahkan bakat yang ada.

Tetapi, wanita yang berdarah kacukan Jerman, Amerika Syarikat dan Melayu itu menegaskan kontroversi yang dicipta perlulah dari sudut yang positif. Malah, ia perlu dikawal dengan bijak dan dilakukan dengan cara yang betul supaya tidak terpalit dengan pandangan negatif yang membolehkan hancurnya karier seni seseorang artis itu.
INFO
Nama: Cristina Suzanne Stockstill
Panggilan: Cristina
Tarikh Lahir: 22 Januari 1985
Usia: 26 tahun
Keturunan: Melayu/Jerman
Agama: Islam
Drama: Kasih Najihah (TV9), Dia Bukan Maryam (TV9), Cermin Pada Bulan (TV3)
Filem Bebas: Kil (2011) dan My Indie Rock Darling (2006)

Biography
Model, Actress, Host, and loves to sing in the shower.
Personal Interests
Interests: Hiking, Photography, Camping, Eating, and a nice cup of tea.
Music: Coldplay, A Fine Frenzy, Camera Obscura, Ruth Sahanaya, Julie London, Sheila Majid, Acker Bilk, Cesária Évora, Broken Social Scene, Al Green, etc.

Dunia artis sememang penuh dengan kontroversi, kontroversi merupakan satu “makanan” dalam dunia hiburan di mana-mana negara sekali pun, mungkin jika tidak ada kontroversi maka tidak akan ada sensasi. Cuma jangan sampai kontroversi memakan diri.

AAP - Sesungguhnya artis ini bergitu cantik dan sesuai sekali jika bertudung, jelas nampak sopan dan lebih keayuanya :) Sesekali layan juga Drama Bicara Hati lakonan Cristina Suzanne :)

Wassalam, Wa'allahhualam.
 

8 ulasan:

  1. deme buat gini baru kome kenai sape ni :)

    BalasPadam
  2. Kome pun tak berapa kenai juga tu yang duk google tu :)

    BalasPadam
  3. baru tahu dia siapa :P thanks for sharing

    BalasPadam
  4. Lawo..Es ist liebenswert Ich..

    BalasPadam
  5. Sallam En Yassin,

    Kakmah adalah nengok dia nie berlakun sekali agoknya,
    Tapi tak kenal sapa dia ni, sekarang barulah kenal.

    BalasPadam
  6. rasanya belum pernah lagi tgk dia berlakon,hu3 tp dlm filem jwanita baru la sy tgk agaknya,tunggu budak2 sume cuti baru sy tgk dkt cinema :)

    BalasPadam
  7. lawa jgk die ni..nak kene cari awek mat salleh la baru anak lawa mcm die nie..wkkaka

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

SENARAI POST TERKINI

RUANG PENGIKLANAN

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARI ARTIKEL BERKAITAN MASUKAN KATA KUNCI

Loading

GROUP NUMISMATIK JUALAN DAN BELIAN.


KLIK IMEJ UNTUK MENYERTAI!