Nuffnang dan No Copy Paste

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

19 Dis 2011

SAMSUNG GALAXY S II MENCAPAI 10 BILLION JUALAN DI SELURUH DUNIA.

Sebagai peneraju global dalam media digital dan teknologi penumpuan digital, Samsung Electronics (M) Sdn Bhd, baru-baru ini mengumumkan bahawa pada 26 September, 2011, Samsung Galaxy S II (Model: GT-19100) telah berjaya menjual lebih 10 juta unit,dua kali ganda daripada lima juta jualan lapan minggu sebelum.

Samsung_GalaxyBeing peranti utama telefon pintar untuk Samsung, Galaxy S II indah nipis (8.49mm tebal) dan ringan dual-core telefon pintar yang menggabungkan Super tidak dapat ditandingi AMOLED Plus pengalaman menonton dengan prestasi berkuasa tinggi yang menjadikan Android OS operasi yang paling pesat berkembang mudah alih dunia sistem. Telefon pintar generasi akan datang ini juga termasuk kewajaran Samsung empat hab hiburan dan kandungan yang lancar bersepadu untuk memberikan pengguna akses segera kepada permainan, perkhidmatan rangkaian muzik, e-membaca dan sosial.

Antara ciri-ciri lain yang ketara pada II GALAXY S termasuk kamera berguna RMK-8 dan penuh 1080p Full HD rakaman dan main balik yang membolehkan pengguna menangkap gambar-gambar dan video tanpa kehilangan apa-apa detail yang kemudiannya boleh dikagumi pada paparan Super AMOLED Plus.

JK Shin, Presiden dan Ketua Perniagaan Komunikasi Bergerak Samsung berkata bahawa sejak pelancaran bulan April lewat 2011, GALAXY S II telah terus menjadi kejayaan jualan yang menunjukkan kebolehan yang terkemuka industri Samsung dan komitmen kepada pasaran telefon pintar. JK Shin juga mengucapkan terima kasih kepada pelanggan-pelanggan yang memilih untuk membeli II Galaxy S untuk menyumbang kepada populariti yang besar dan pertumbuhan telefon pintar dalam tempoh hanya lima bulan sejak dilancarkan.


AAP - Hebat gayanya handset nie boleh cari sebiji :)

Wassalam, Wa'allahhualam. Salam hormat dan ikhlas daripada :

4 ulasan:

 1. wow . . .teringin nak beli tapi poket kempis.huhuhu

  BalasPadam
 2. Siti - harganya kurang lebih hampir nak dekat 2 ribu jugak :(

  BalasPadam
 3. hujung tahun payah sikit wehhh
  nok buka sekolah ni

  BalasPadam
 4. AUC - betul ngat jgn ditebing weh :)

  BalasPadam

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

SENARAI POST TERKINI

RUANG PENGIKLANAN

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARI ARTIKEL BERKAITAN MASUKAN KATA KUNCI

Loading

GROUP NUMISMATIK JUALAN DAN BELIAN.


KLIK IMEJ UNTUK MENYERTAI!