[ UPDATE ENTRI TERKINI : AKU ANAK PAHANG ]

3 Okt 2011

Video dan Gambar CCTV rakam gambar hantu.

Seorang lelaki, Andrew Dasilva memuat naik imej kelibat seorang gadis yang dipercayai sebagai hantu di YouTube. Imej itu mendapat liputan di beberapa laman web di Internet yang membincangkan mengenai sama ada ia sebenarnya gambar yang tulen. Imej itu dirakamkan di sebuah kedai menjual telefon bimbit menerusi kamera litar tertutup (CCTV) pada waktu malam. Dasilva memberitahu akhbar The Sun baru-baru ini, dia tidak percaya apa yang dilihatnya itu dan ia membuatkan dirinya berasa terkejut. Kedai itu dibina di lokasi bekas tapak sebuah rumah anak yatim yang dikenali rumah anak yatim Yorkshire. - Agensi


 AAP - hantu ada dimana-mana....

Wassalam, Wa'allahhualam. Salam hormat dan ikhlas daripada :

4 ulasan:

  1. salam yassin..
    entah tengah nulis ni pun
    dia ada kat sebelah kita..
    he he..larikkk...

    BalasPadam
  2. mantan PM kita pun dah boring dgn cerita hantu je le nih

    BalasPadam
  3. Mintok simpang jgn terjumpa atau ternampok menda2 gini...

    BalasPadam
  4. atau jangan jangan ada di sebelah saya?!?!? :(

    BalasPadam

Kongsikan pandangan anda disini :

KLIK PERCUMA DAPATKAN INFO SELANJUTNYA.

KLIK DAN DAPATKAN INFO SELANJUTNYA!
Temui Kami di Facebook Group Warna Warni Jerantut

SENARAI ENTRI TERKINI DAN POPULAR :

ARKIB ENTRY BLOG AKU ANAK PAHANG

KOMEN TERKINI

CARIAN ARTIKEL BLOG AKU ANAK PAHANG

Loading