Nuffnang dan No Copy Paste

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

9 Jun 2011

Jom update blog :)

Salam semua, sudah lima hari blog ini melara... mungkin banyak sebabnya kenapa blog ini tidak mampu untuk 'di update'. Sibuk, sesibuknya nak buat macam mana waktu begitu terhad untuk segalanya :( disebabkan sibuk dengan urusan lainya...  membuat saya tak ada idea dan tak mampu nak nulis... otak tak boleh nak mikir ker entri apa huhuhu... ditambah pulak sekarang nie bukan sahaja tugasan hakiki yang terpaksa dibuat ditambah satu lagi tugasan baru bisnes kecik-kecik pulak... nak carik rezeki sikit gitulah... nak harap iklan daripada pak nuff  memang membawak kempunan aje :( Mahu tak mahu kena cari alternatif  lainya :) 

Harap-harap blog ini jangan sampai berkubur :( insyaallah jika semua berjalan dengan baik blog ini akan kembali ceria seperti biasa... buat waktu terdekat ini sememang tidak mampu nak update blog setiap hari.... kerana sedikit kesibukan... sudah terus didalam kebuntuan bila berhajat nak membuat entri... kalau dulu sememangnya banyak masa free :) sekarang masa sibuk memanjang :(

 Moralnya bukan senang kalau nak senang, tak susah kalau nak susah :(

 Wassalam, Wa'allahhualam. Salam hormat daripada :

18 ulasan:

  1. blogger tetap blogger terus berjuang dgn cara kita

    nok sgt tau bisnes bende deme buat tu yek...kalau bes nak join jugak hehehe

    BalasPadam
  2. AUC - lawan ttp lawan hehehe... blogger ttp bloger :) Kawan niage kecik2 aje jual karipap hehehe :)

    BalasPadam
  3. heee kena cari penaja baru yang lebih lumayan yerk... nak bayo bil nih

    BalasPadam
  4. Sallam En Yassin,

    Aok bio bete, tak kan jual karipap je, moh kita bisnes beso sikit nok, kala nok bagi tau, keh datang jerantut...Sambil bisnes sambil tolong orang.

    BalasPadam
  5. hope dpt bce ag artikel2 menarik..:)

    BalasPadam
  6. Assalam...

    Sama la kita..koi pun jrg update sebabkan bz yg amat...kos hidup makin naik,kena cari duit lebih sket..huhuh
    Apepun,moga sihat sokmo...

    BalasPadam
  7. salam kunjungan... trm kasih sbb sudi jenguk2 blog sy. nanti kalau x keberatan, bila mudik ke kg bantal lg, kalau jmp ayah saya kirim salam yer. dh lama x prg sana blom ada kesempatan lg. kalau jmp ayah adat dgn makcik saleha pun kirim salam jugak yer en. anak pahang... trm kasih. eh, lupa nk bg tau nama ayah saya ali bin salleh.

    BalasPadam
  8. Assalam..

    Moga perniagaan tu berjaya..ramai yg bermula kecil-kecilan akhirnya berjaya dgn cemerlang..
    p/s-blog x expired time free boleh update balik

    "GAMBIT VS GAMBIR"

    BalasPadam
  9. Jangan Lupa Sin.. warung tepi pejabat aok te dah buka..

    BalasPadam
  10. kawan pun dah lama tak update blogs. Sebulan dua tiga kali je..malam pun kadang2 sibuk jgak

    BalasPadam
  11. hahaha..ande masenyer aok sanggap berblog yak....gonekan...

    BalasPadam
  12. salam Yassin..
    ermmm..sama la kita..koi sibuk juga..selit2 je updated blog mana yang patut..moga Allah permudahkan urusan aok Yassin..
    :)

    BalasPadam
  13. Kene bertape dulu baru dapat cari idea gamoknye....

    BalasPadam
  14. Mudah2an maju la bisnes awok tu yek..

    Tak kisoh la bisnes apapun, janji halal..

    Koi pun ingat nak jual kuih jugok la.. kehh3..

    BalasPadam
  15. salam en yassin, nanti kalau mudik ke kg bantal, tolongla ambil2 gmbr2 trkini dkt sana yer... buat tatapan utk semua kwn2, terima kasih byk. lupa nk bg tau nama sy Fadli.

    BalasPadam
  16. Saya dah lama tak update blog dan ziarah rakan2... namun sebagai menyahut panggilan abg yassin agar update blog, kini saya mula update semula ;)

    BalasPadam

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

SENARAI POST TERKINI

RUANG PENGIKLANAN

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARIAN ARTIKEL

Loading

HOME

>>KLIK KEMBALI KE HALAMAN UTAMA<<