Nuffnang dan No Copy Paste

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

22 Mei 2011

Kau ilhamku...



Beribu bintang dilangit
Kini menghilang
Meraba aku dalam kelam
Rembulan mengambang
Kini makin suram
Pudar ilhamku tanpa arah

Sedetik wajahmu muncul

Dalam diam
Ada kerdipan ada sinar
Itukah bintang atau rembulan
Terima kasih kuucapkan

Izinkan kumencuri bayangan wajahmu

Izinkan ku mencuri khayalan denganmu
Maafkanlah oh...
Andai lagu ini

Mengganggu ruangan hidupmu
Kau senyumlah oh...
Sekadar memori
Kita di arena ini
Kau ilhamku
Kau ilhamku...

Mungkin mood untuk berblog masih suram :( jadi layan aje lagu yang penuh makna ini... sememang anda semua dan sahabat blogger semuanya menjadi ilham ku untuk terus bersemangat dalam dunia berblogger ini. Terima kasih untuk segalanya. Entri ini mungkin kesinambungan drp entri sebelumnya, terus berharap semoga 'mood' dan 'key' itu di kembalikan :(

Gamaknya tu pasal banyak blogger yang dah karam sebab kuncinya dah hilang  :(

Wassalam, Wa'allahhualam. Salam hormat daripada :

7 ulasan:

  1. huh waris ni betul2 tahap mood keboringan melampau peringkat 18 ni

    puhhh! mudah2 pulih dari penyakit nih ;)

    BalasPadam
  2. AUC - gamaknya tahap simpang malaikat 44 hehehe abender maksud kawan tak paham :( harap lepas pulihlah semangat kawan nei :)

    En. Syed - itulah gamaknya kena buat kunci baru :)kunci lama dah loss :)

    BalasPadam
  3. salam...
    lagu Man Bai aok yak..?
    ha ha..mesti mau happy2
    minggu depan cuti sekolah
    banyak kenduri...
    :)

    BalasPadam
  4. Assalam..

    Gitulah kita ..ada musim naik turunnya..kdg2 tu terpaksa juga kena agihkan dgn kerja lain juga masa yg ada ni.

    p/s- lagu feberet karaoke ke tu hehe...

    BalasPadam
  5. npe muram jer ANP...WADi kan geng ANP..WADi sllu mai sni..jgn bimbang lah..ANP pun sllu lah dtg yer..ajak bramai ramai..kongsi ilmu..k

    World of Ad-Dien (WADi)

    BalasPadam
  6. Sallam En Yasin,

    Bawak2lah bertenang,
    pergi berkelah ke lata jarum ke,
    makan-makan angin ke,
    mana tau lepas tu ada mood datang..

    BalasPadam

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

SENARAI POST TERKINI

RUANG PENGIKLANAN

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARI ARTIKEL BERKAITAN MASUKAN KATA KUNCI

Loading

GROUP NUMISMATIK JUALAN DAN BELIAN.


KLIK IMEJ UNTUK MENYERTAI!