Nuffnang dan No Copy Paste

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

15 Mei 2011

Alat kesan kecurangan pasangan.


WASHINGTON - Sesuai untuk mereka yang tidak mempercayai pasangan masing-masing, ciptaan terbaru ini dipercayai boleh mendapatkan semula pesanan ringkas dan mesej yang telah dibuang daripada telefon bimbit seseorang.

Pemacu simpanan data mudah alih (USB) yang digelar iRecovery Stick ini direka untuk mendapatkan semula maklumat yang telah dipadam daripada telefon bimbit iPhone keluaran syarikat Apple. Ia juga mampu mengesan maklumat panggilan, buku telefon dan pemetaan, yang akan menunjukkan destinasi dilawati pengguna telefon itu.

Tdak hairan, alat kecil itu begitu diminati individu yang mengesyaki pasangan mereka mempunyai hubungan dengan orang lain. “Pemacu USB ini sesuai untuk semua orang termasuk isteri dan suami yang mengesyaki pasangan masing-masing dan kekasih,” kata jurucakap syarikat pengeluar Paraben, Ray Couch.  “Ia juga disasarkan kepada majikan dan polis,” katanya. - Agensi

Itu kalau curang guna handset aje kalau curang cara lain kena guna cctv :)


Wassalam, Wa'allahhualam. Salam hormat daripada :

11 ulasan:

  1. salam Yassin..
    adehhh..susah nak berjalan gini
    asyik kena pantau je nanti..he he
    :)

    BalasPadam
  2. Zul - Wmsalm.. supa kena tambat kaki juge nie hehehe...

    BalasPadam
  3. sesuailah untuk ujian pada pasangan ni kan?
    sekarang ni lelaki ke perempuan sama je masalah curang nih

    BalasPadam
  4. mintak2 tak lulus utk dipasarkan kat malaysia ni :)

    BalasPadam
  5. Sallam,

    Semuga kurang sikit kes
    kecurangan dikalangan orang
    berpasangan atau bersuami isteri.

    BalasPadam
  6. Assalam..
    Banyak cara kalau nk curang bukan hanya melalui telefon..
    Macam2 kan teknologi skrg..ada yg menyenangkan dan ada yg menyusahkan..

    BalasPadam
  7. wah,.
    rasanya kat malaysia kalau ada dipasaran sure ramai yang nak beli....

    BalasPadam
  8. Bahaya alat ni Sin.. harap tidak masuk ke pasaran Malaysia..

    BalasPadam
  9. salam...

    eloklah ade alat gitu...sekurang2nya kurang le sikit kes2 curang nih..

    apa2pun.........selamat hari guru buat insan bergelar cikgu tu...

    BalasPadam
  10. Assalam..

    Susah nak tambah kuota kalau gini..hehe

    BalasPadam
  11. Gone gaye kala ande yang tak reti gune mende ni.Untung la dia yek.Haha....

    BalasPadam

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

SENARAI POST TERKINI

RUANG PENGIKLANAN

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARI ARTIKEL BERKAITAN MASUKAN KATA KUNCI

Loading

GROUP NUMISMATIK JUALAN DAN BELIAN.


KLIK IMEJ UNTUK MENYERTAI!