Nuffnang dan No Copy Paste

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

22 Mac 2011

Padah Memakai Legging di Public !

 

Gamaknya kalau di lilit atau ikat dengan kain tuala tentu ok...  tidaklah  nampak tergolek punggung tu... meskipun bertudung seakan tidak memberi makna juga bila bender lain jelas kelihatan. Moralnya bagi orang perempuan melayu islam pulak tu... jagalah sama cara permakaian kita dan peradaban diri kita bila mana berada di khalayak ramai.

Sumber gambar drp FB sahabat sekadar satu perkongsian serta dijadi iktibar untuk orang lain.
 
Wassalam, Wa'allahhualam. Salam hormat daripada :

27 ulasan:

  1. speechless...


    jom singgah n follow belog saya...
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. huuu menda apa yang patut ditutup ni?

    BalasPadam
  3. ngok ngek betul! xkan x perasan kot :p

    BalasPadam
  4. Saje cari penyakit gamoknye....

    BalasPadam
  5. yuck.. kat malaysia ke nie??

    BalasPadam
  6. faizahpaiz - dekat malaysia raya kitalah nie :(

    BalasPadam
  7. Ditempat bersantai berkelah begitu adalah biasa,
    lupa segala pantang larang.
    bagi sesetengan orang itu adalah halwa mata,
    kepala bertudung, jubur terlapang.

    BalasPadam
  8. masalahnye die pakai ke x tu..cm x je..bongok tul bdk tu..asal x pakai colour itam...kn ko dh tau ko nk main air..kesimpulannya bdk pompuan tu mmg bengong...

    BalasPadam
  9. salam Yassin..
    kesian pun ande koi nengok
    gambar bini sapa la gamaknya tu?

    BalasPadam
  10. mintak keizinan nk curik pic nie..

    BalasPadam
  11. moga Allah membuka pintu hatinya dan memberikan taufik dan hidayah kepadanya,
    insaflah wahai pelaku sebegini duluar sana, dunia hanya sementara, akhirat kekal selama-lamanya, sesal kemudian tiada gunanya, kelak dihukum pasti binasa

    BalasPadam
  12. As salam..
    Ish..ish..ish..gambo sape le tu?
    Memalukan kaum hawa betul. Kemanakah hilangnya perasaan malu seorang wanita?

    Maaf Di Atas Kecuranganku!

    BalasPadam
  13. kejadian yg lebih kurang masa pegi mandi manda kat wet world tempohari.. sudahlah si empunya diri berbadan gempal & bulat.. tp yg ni tak boleh nak ckp apa sbb dah anugerah tuhan.. tp bayangkanlah bilaaa pakai pulak t-shirt & seluar warna cerah.. bila basah kuyup terkena air.. maka terserlahlah pakaian dalam yg berwarna hitam.. tak tau nak ckp apa.. mata kita yg memandang ni pulak yg rasa malu...

    BalasPadam
  14. apa ke bangang pompuan tu. memalukan.

    BalasPadam
  15. La hai.. sangat memalukan.

    BalasPadam
  16. saya tak setuju betul dengan siapa yang merekacipta legging ni,sakit mata betul tengok yang memakainya..tak kira lah kaler hitamke kaler cerahke,lepas ni kalau saya jumpa memang saya nak tegur terus..

    BalasPadam
  17. apaan sih ? Ini cewek harus diajar cara berpakaian . -.-'

    visit me : http://wawathegewdix.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. mintak izin share pic ni ye tuan blog!!ilang ngatok sy.......huhuhuhuhu...malu....

    BalasPadam
  19. haishhh..memalukan yg teramat sgt. baik xyah pakai suar. bior telanjang lg bgus. kepala bertutup...yg bwh konon bertutup. pkai la kaler itam bengong!!!!

    BalasPadam
  20. sangat memalukan..sedih..

    BalasPadam
  21. kala pkai baju labuh xpe gek..haishhh

    BalasPadam
  22. Assalam..

    Alahai..ngape pakai mcm tu kat tmpt awam..ishh bertudung plak tu.

    BalasPadam
  23. uish....dasyat benor tu. kok ye pn, kenalan rapat, tegor2 la si kawan tu.. sabo je la.

    Berangan atau mimpi.

    BalasPadam

BLOG INFORMASI | BERITA | PENGETAHUAN | SEJARAH | TOKOH | PAHLAWAN | ADAT RESAM & KEBUDAYAAN | NUMISMATIK & MATAWANG KONGSIKAN PANDANGAN ANDA BERSAMA KAMI.

SENARAI POST TERKINI

RUANG PENGIKLANAN

JANGAN LUPA KLIK PESANAN PENAJA PERCUMA SAHAJA

ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :

CARI ARTIKEL BERKAITAN MASUKAN KATA KUNCI

Loading

GROUP NUMISMATIK JUALAN DAN BELIAN.


KLIK IMEJ UNTUK MENYERTAI!