Kod HTML Script No Copy Paste

UPDATE ENTRI TERKINI :

2 Feb 2011

Orang yang mungkin Anda Kenali :)

 

Dalam Facebook tu ada tulis "Orang yang mungkin anda kenali :)" dia suruh kita add laa yak :) kalau kita berkenan. Dekat atas tu cuma sebahagianya aje.. banyak lagi sebenarnya cuma saya malas nak potong amit gambor tu semua letak kat sini... masalahnya tertanya juga peratusannya 90% adalah orang pompuan nape org lelaki gi mana hehehe mmg kaco.. kalau 20 tahun dulu kalau macam nie kita mmg bergaya abis hehehe.. :)

Dulu-dulu nak jumpa sorang pun payah.. bukan senang-senang... kalau kita nak buat keje add-add nie huhuhu :(


Wassalam, Wa'allahhualam. Salam hormat daripada :

15 ulasan:

  1. tue maknenye..

    facebook suggest bukak cawangan he...23x

    awat nmpak cam muda2 je nie


    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    BalasPadam
  2. Salam Bro Framestone TQ kerana sudi singgah keteratak saya nie TQ Tul jugak tu mudah nak nambah cawangan kut hehehehe jgn carik pasal kang dapat susah kita hehehe...

    BalasPadam
  3. salam...
    itulah kan, awat dulu2 tak ada FB???,...hehehe

    tapikan, bagi ayu..kalau ada blog..boleh jadikan sandaran utk blog kita di syer bersama kawan2 FB..sekurangnya...ilmu yang kita syer tu..dimanfaatkan bersama,

    BalasPadam
  4. salam yassin..
    ramai cewek muda tu yak
    he he..klik je..bukan kena
    bayor..

    BalasPadam
  5. apsal pic saya takde dlm tue..sy pun mungkin dikenali oleh Abg AAP...

    BalasPadam
  6. kawan hok nilah takutnye..manalah tau..masa nak add mem besor intai kut belakang..maru wehh.

    BalasPadam
  7. Kebanyakan Orang lelaki yang punya akaun FB ini adalah suami suami orang..mereka kurang menonjol sebab takut isteri..hahaha!

    BalasPadam
  8. sori abg AAP..sy tersalah isi kotak la..sy nak timbang kat blog berat kat bawah tue huhuhuh..maaf ya

    BalasPadam
  9. salam..

    Dunia dah berubah..dulu mmg susah na cari calon..ler ni mudah ngat nak pasang jerat.

    p/s-boleh cari calon menantu kot hehe..

    BalasPadam
  10. Agaknye dia tahu AAP ni lelaki tu yg dia offer rakan pompuan tu...
    Stakat ni ada yg sangkut ke???? hehehe..

    BalasPadam
  11. Kalau dah di jemput tu. Add ajer la. Tak salah ramai kawan kan ;-)

    BalasPadam
  12. Terim kasih sahabat semua yang sudi memberi komen TQVM :)

    BalasPadam
  13. Yang tidak dikenali xde ke AAP... =.=

    BalasPadam

PERINGATAN: Blog Aku Anak Pahang tidak bertanggungjawab terhadap mana-mana komentar yang diutarakan melalui laman blog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian pemilik blog. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

KLIK PERCUMA DAPATKAN INFO SELANJUTNYA.

SENARAI ENTRI TERKINI :

RUJUK ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :