Kod HTML Script No Copy Paste

UPDATE ENTRI TERKINI :

20 Dis 2010

akuanakpahang VS Hanis Zalikha

 Gambar drp Metro
Siapa Hanis Zalikha Zainal? Tentunya ada yang menimbulkan pertanyaan apabila nama itu tersenarai pada kedudukan keenam carian Google di Malaysia hingga mengatasi penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza Taruddin.Secara tiba-tiba nama itu melonjak sedangkan sebelum ini ramai yang tidak mengenalinya berbanding seorang lagi artis tempatan dan seorang penulis blog yang turut tersenarai dalam 10 individu paling dicari menerusi enjin carian berkenaan, baru-baru ini. - Sumber Metro Nak jalan-jalan kat sini blog dia > Hanis Zalikha

* 10 individu paling dicari dalam Google Malaysia

1. Maher Zain (penyanyi antarabangsa)
2. Justin Bieber (penyanyi antarabangsa)
3. Luna Maya (artis Indonesia)
4. Din Beramboi (pelakon/pelawak/penyampai radio)
5. Lady Gaga (penyanyi antarabangsa)
6. Hanis Zalikha (model/blogger/pelajar)
7. Lee Min Ho (pelakon Korea)
8. Adam Lambert (penyanyi antarabangsa)
9. Datuk Siti Nurhaliza (penyanyi/ahli perniagaan)
10. Paul Tan (blogger)


Setiap dari kita ada kelebihan dan kekurangan yang telah Allah tetapkan. Walaupun kita sama pada asasnya namun permikiran, gaya, kelakuan dan rupa paras tetap berbeza "tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa tahu" setiap orang mesti ada kelebihannya tersendiri, Saya dan anda juga tetap ada kelebihannya, yang pasti tidak dimiliki oleh orang lain. Pada masa yang sama kita jua tetap memiliki sifat kekuranganya, pastinya tidak semua perkara mampu utk kita memiliki sama seperti orang lain. Kerana Allah maha mengetahui dan maha adil.

Sedih juga orang Pahang kalah huhuhu... tak pe Datuk Siti awak kalah... kalau dia berani meh lawan ngan abang pulak....  kita tengok siapa yang menang hehehe.. apa pun kita tabik spring jugak kat Hanis Zalikha Zainal beliau memang seorang blogger yang hebat tahniah drp saya.  Selamat maju jaya.  Siapalah kita nak lawan ngan awak, kita hanya blogger merapu aje huhuhu... :(


Wassalam, Wa'allahhualam. Salam hormat daripada :

17 ulasan:

  1. btol tu.. stiap org ade kelebihan dia sndrik..
    jgn kite lemah bler org len lebih ,maju pd kite. weeee

    BalasPadam
  2. salam Yassin..
    yang no-11 tu
    zulkbo.com
    lupa suratkabor
    nak tulis..
    muahh muahh..he he

    BalasPadam
  3. kalau dia berani meh lawan ngan abang pulak.... kita tengok siapa yang menang hehehe..????..apa maksud aok ni..kekekkekek

    BalasPadam
  4. dia kat blog boleh menang lwn deme tapi kat tmpt lain gerenti kaloh punya te...hehhehe

    BalasPadam
  5. walopon nama koi tak ander, yang penting tak termasuk dalam top ranking poleh wanted pon kira ok

    BalasPadam
  6. orang lawo mudoh amat dapat perthatian. hehee

    BalasPadam
  7. hebat amat dia yak..lawo te la agoknye

    BalasPadam
  8. as salam..abg AAP pun hebat gak..tak la merapu blog ini..ada info..tahniah ya...

    BalasPadam
  9. salam,

    saya pun tak kenal hanis ni... hehe sekrng baru tau... tak fofular takper AAP yang penting bahagia.. huhu

    P/s: tag anda telah dijawap.

    BalasPadam
  10. ~urm~
    tp blog dia boleh tahan menarik...!!
    (^,^)

    www.izzlatif.blogspot.com

    BalasPadam
  11. sy sllu baca nama beliau..tp bru tergerak hati nk usha,..tp tak minat pun..biasa2 aje

    BalasPadam
  12. Kome suka yassin anak pahang je..dapat juga mengetea sama2..selalunya yassin anak pahang yang bayar :)

    BalasPadam
  13. salam..2-3 thn pun blog LM x akan di kenali mcm tu..huhu

    BalasPadam
  14. cerita CT..org dah jemu..takde apa yg baru...Hnais Zalikha..cun melecun,solo,seksi hehe...
    saya suka blog ibunya...byk resepi

    BalasPadam
  15. Salam semua, terima kasih byk kerana membalas entri ini, hariini bz sikit tak dpt nak membalas komen anda semua apapun terima kasih byk2 TQVM.

    BalasPadam

Kongsi buah fikiran anda : PERINGATAN: Blog Aku Anak Pahang tidak bertanggungjawab terhadap mana-mana komentar yang diutarakan melalui laman blog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian pemilik blog. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

KLIK PERCUMA DAPATKAN INFO SELANJUTNYA.

SENARAI ENTRI TERKINI KLIK UNTUK MEMBACA :

RUJUK ARKIB ENTRI AKU ANAK PAHANG DISINI :